Home   Diensten  Klanten  Over AderA 
Diensten  

Customers

AderA Software biedt een wijde waaier van diensten aan voor software ontwikkeling. We hebben kennis en ervaring in verschillende sectoren waaronder, voeding, productie, biotechnologie, farmacie en agrochemische industrie.


Project Analyse en Planning

De eerste stap in elk software ontwikkelingsproject is het haalbaarheidsonderzoek. We hebben een ruime ervaring, wat ons toelaat de projectvereisten vlug te indentificiŽren en de juiste technologie te kiezen zodat we de kosten kunnen drukken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

We begrijpen het strategisch belang van software voor uw organisatie en de nood van een terugverdien effect (ROI) voor deze nieuwe technologie. Door het gebruik van "rapid application development" tesamen met "object oriented" programmatie zijn we in staat de ontwikkelingskost te drukken en een kwaliteitsproduct af te leveren in de kortst mogelijke tijd.

We betrekken altijd die personen van uw organisatie in het proces die een belangrijke impact op de uitkomst van het software product hebben en er dagelijks gebruik van gaan maken. Daardoor krijgen een volledig overzicht van de huidige werkwijze en weten we hoe we de software moeten schrijven zodat er zo weinig mogelijk veranderingen nodig zijn in uw werkwijze. We vinden het zeer belangrijk om naar uw wensen te luisteren en vragen zeer regelmatig een evaluatie, zodat we leveren wat U wenst. De project planning kan zeer informeel zijn of zeer gestructureerd - afhankelijk van de complexiteit van het project en uw voorkeur.

Architectuur en Systeem analyse

De informatie verkregen van de functionele analyse en de software planning laat ons toe een gedetailleerde architectuur en specificatie document te schrijven voor idere applicatie. Dit is de blauwdruk van het gevraagde systeem en zal nagekeken worden met onze klant voordat de ontwikkelingsfase start.

Ontwikkeling en documentatie

De systeem analyse die geschreven is door ons, Uzelf of door derden, laat ons toe te software te ontwikkelen. Al de broncode wordt gedocumenteerd in een vooraf bepaald formaat.

Testen en debugging

Het testen van de programma modules, inclusief integratietesten, worden door AderA gedaan. In het laatste stadium betrekken we enkele gebruikers (key users) in de testfase.

Installatie

We maken de installatie van het programma eenvoudig en duidelijk gedocumenteerd. We gebruiken installatiesoftware van Installshield.

Onderhoud, Upgrades en ondersteuning

We zorgen voor een lange termijn werkrelatie met al onze klanten. Dit doen we door de juiste ondersteuning te bieden en alle afspraken na te komen. We kunnen telefonische support leveren op aanvraag. Sommige klanten gebruiken onze ondersteuning al meer dan 3 jaar!
   Home | Diensten | Klanten | Over AderA | Privacy Policy | Site Map | Contacteer mij | English
© AderA Software 1997-2010. Alle rechten voorbehouden.